Behandlinger negle

Shellac

Shellac er ideel til dig der ønsker et mere naturligt look med et holdbart resultat (+14 dage). Shellac lægges på neglen og hærdes under UV/LED lys. Det betyder at du forlader klinikken med negle, der er klar til hverdagen og ikke får hakker eller skrammer grundet lang tørretid.

Shellac skal soakes af, hvorfor det ikke er nødvendigt at file på naturneglen. Der skal ikke files på naturneglen inden pålægning. Det gør produktet skånsom og sikre der ikke kommer skader på naturneglen.

Shellac er et behandlingskoncept kun for professionelle.

Aldersgrænse: 16 år

Gelé

Gelé giver styrke til neglen og kan bruges til at lave negleforlængelser. Gelé er et flydende produkt, der lægges ovenpå neglen og hærdes i UV/LED lys. Produktet holder ca. 3 uger hvorefter en opfyldning er ideel.

Aldersgrænse: 18 år

IBX nail repair

IBX systemet er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen.

IBX reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglens ødelagte lag. IBX reparerer f.eks. hvide pletter i neglen, som kan være forårsaget af for hård eller forkert aftagning af negleprodukter, eller negle som har delt sig i lagene.

IBX trænger ned i naturneglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler.

For optimal beskyttelse anvendes IBX systemet under Gel Polish (f.eks. Shellac), neglelak eller gelé. Behandlingen kan gentages efter behov. evt. ved ny pålægning af f.eks Gel Polish hver 2.-3. uge. Ved meget skadede negle kan IBX behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks. 4 uger.

Mini manicure/kosmetisk pedicure

Ved en Mini manicure/ kosmetisk pedicure fjernes neglebånd fra neglen og dødt væv klippes væk. Neglen files i ønsket form og behandlingen afsluttes med plejende produkter efter behov.